Afsluttende seminar

Vi har nu afsluttet dataindsamlingen i forbindelse med interventionsprojektet Sund Start, og Institut for Sygdomsforebyggelse vil derfor gerne være vært for et seminar om projektets forløb, erfaringer og resultater. På seminaret vil vi således fortælle om de udfordringer, erfaringer og positive oplevelser vi har haft under projektet og dataindsamlingen samt præsentere vores foreløbige resultater. Seminaret afholdes torsdag d. 29. september kl. 9.00 til 13.00.

 

Seminaret henvender sig til forskere, fagfolk, ansatte i kommuner, og andre der til dagligt arbejder professionelt med børn.

 

Se program og information om tilmelding her:   

program

 

Præsentationer fra seminaret torsdag den 29. september 2011:

Præsentation af projekt Sund Start

Metode og intervention

Søvn og stress

Kost og fysisk aktivitet

Evaluering af projektet

Teknologirådets rekommendationer

Skriv en kommentar